Országos bérfelmérés 2020

Elkészült és megrendelhető a Larskol, a Simconsult és az IMPC által szervezett bérfelmérés eredményeit feldolgozó tanulmány. Az elemzés a 2020 szeptemberi béradatok feldolgozásával készült.

A résztvevők által szolgáltatott adatok alapján

  • ágazati (gépipar, elektronika, elektronikai gyártás, fémipar, fémfeldolgozás, járműipar, járműipari beszállító, vegyipar, műanyaggyártás, építőipar/építőanyag-ipar, egyéb ipar, kereskedelem/FMCG, közüzemi szolgáltatás, egyéb),
  • regionális (országos, Budapest, Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld)
  • szakterületi (marketing-értékesítés, pénzügy-számvitel, logisztika, műszaki, termelés, minőség, humán, informatika, vállalati ügyek),
  • tulajdonforma (magyar és külföldi) és
  • cégméret (bevétel, létszám)

szerinti bontásban munkaköri szintenként lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről (alapbér, változó bér, összjövedelem), továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, cafetéria, egyéb juttatások, cégautó, pótlékok, stb.).

A bérezési tanulmány ára nettó 150.000 Forint, a megrendelők megkapják a tanulmányt adatokkal PDF-ben és a bértáblákat Excelben.

További információ: berfelmeres.hu

Kapcsolat:                            info@larskol.hu   ( +36 20 3292651)

berezes
info@larskol.hu